ROZIJNTJES

Ooit begonnen met unieke items voor kinderkamertjes en originele geboortekaartjes, maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Ondertussen hebben we een eigen productenlijn met woonaccessoires, tassen en toffe items voor kindjes. We werken graag met materialen zoals leer en beton. Heb je een specifiek idee? Graag kijken we samen naar de mogelijkheden. Dat kan zijn een stoere betonnen tafel op maat. Of een lief kaartje, want we ontwerpen en maken ook graag in opdracht illustraties.

Eigenlijk is ‘rozijntjes’ niet in een alinea te omschrijven, met passie en kwaliteit maken we verschillende unieke en mooie producten.

ATELIER ROZIJNTJES

In Atelier Rozijntjes ben je elke week welkom met je eigen ideeën en ga je zelf aan de slag om mooie ‘made-by-me’ producten te ontwerpen, meubeltjes te restylen of lieve cadeautjes te maken. We helpen je erg graag.

Maandelijks geven we verschillende workshops, een overzicht daarvan vind je in onze agenda. Daarnaast geven we graag workshops voor een vrijgezellenfeestje of een babyshower, een bedrijfsuitje of gewoon een vriendinnenmiddag. Wij maken er graag een feestje van. En met de feestdagen geven we speciale feestelijke workshops.

WEBWINKEL

Rozijntjes verkoopt online in haar eigen webwinkel en bij verschillende andere digitale winkels. Van brievenbuscadeautjes tot leren shoppers en van door Rozijntjes zelf geïllustreerde kaartjes tot kinderschorten. De pakketjes worden mooi verpakt en binnen 2 werkdagen verstuurd. Sommige producten worden speciaal voor jou gemaakt en hebben dan een langere levertijd.

ILLUSTRATIES

Illustreren doen we graag. We ontwerpen kaarten en posters. Dit is een klein onderdeel van Rozijntjes, maar met veel plezier illustreren we een geboorte- of trouwkaartje in opdracht. Wil je meer weten, mail ons en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Winkelmandje

Zoeken


Twitter

Wist je dat de producten van Rozijntjes ook te koop zijn bij de Heppie Store, Studio Cedille Design en Nolabel in Maastricht?

Laat je inspireren

facebook   twitter   pinterest   instagram

Betaal veilig

Betaal veilig