Workshops

Wees anders met zelfgemaakte exclusieve producten. Originele meubels, lieve en coole cadeautjes of leuke en mooie decoraties. Wij helpen je in Atelier Rozijntjes om de ontwerper in je naar boven te halen.

 

Café Créatif

Elke dinsdag- en zaterdagochtend ben je welkom met je eigen ideeën. Je neemt een ‘project’ mee, of je kijkt bij ons wat je wilt maken. Van stof, papier, hout, beton of welk materiaal ook, samen gaan we jouw idee omzetten tot een eigen gemaakt product om trots op te zijn.  Je betaalt € 10,- per ochtend voor Café Créatif oftewel open atlier. Aan basismateriaal, gereedschap, koffie, thee en gezelligheid is gedacht. Neem gerust iets mee voor bij de koffie!

 

Themaworkshops

Wil je liever iets maken vanuit een door ons gemaakt voorbeeld? Houd dan onze themaworkshops in de gaten. Creatieve workshops worden afgestemd op de seizoenen en wisselen door het jaar. Heb je zelf een goed idee of een speciale wens. Deel die met ons! Wil je op de hoogte blijven van de themaworkshops, abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief. Kosten variëren per workshop.

 

Adres

Atelier Rozijntjes
Tongerseweg 135
Maastricht


Clutch
Eerstvolgende workshop: 13-5-2017
Lees verder
Inpakken!
Eerstvolgende workshop: 16-11-2017
Lees verder
Blokprint poster
Eerstvolgende workshop: 8-10-2016
Lees verder
Leren tas Deluxe
Eerstvolgende workshop: 13-5-2017
Lees verder
Vilt of canvas shopper
Eerstvolgende workshop: 27-5-2017
Lees verder
Tof krukje
Eerstvolgende workshop: 24-6-2017
Lees verder
Café Créatif
Eerstvolgende workshop: 27-7-2017
Lees verder
Style your christmas table
Eerstvolgende workshop: 9-12-2017
Lees verder

Winkelmandje

Zoeken


Twitter

Wist je dat de producten van Rozijntjes ook te koop zijn bij de Heppie Store, Studio Cedille Design en Nolabel in Maastricht?

Laat je inspireren

facebook   twitter   pinterest   instagram

Betaal veilig

Betaal veilig