Algemene voorwaarden

1. Rozijntjes maakt de meeste producten  zelf en behoudt daarmee al de rechten op haar ontwerpen.

2. De leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen.

3. Genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief  verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van formaat en gewicht.

Verzenden van een bestelling meer dan € 50,- is gratis, met uitzondering van het verzenden van meubels. Het bezorgen, afhalen of verzenden van meubels is in overleg.

4. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met een productoverzicht en het totaalbedrag.

De bestelling kan vooraf worden betaald via overschrijving, Ideal, Paypal of contant worden betaald bij afhalen.

De verzending van de bestelling vindt binnen 2 werkdagen plaats nadat de betaling binnen is. De levertijd van speciaal voor u gemaakte of bestelde artikelen is in overleg.

5. Annuleren is mogelijk  binnen 7 dagen na het plaatsen van een bestelling, met uitzondering van speciaal voor u gemaakte of bestelde artikelen. Het aankoopkoop bedrag wordt dan, voor zover al betaald, teruggestort.

6. Mocht de bestelling na ontvangst onverhoopt toch niet aan uw verwachting voldoen, kan het binnen 7 dagen worden teruggestuurd.  De zending is onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen teruggestort. De verzendkosten zijn voor de koper.

Voor het annuleren of retourneren van een bestelling stuurt u vooraf een email aan info@rozijntjes.nl

7. Rozijntjes is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is.