Logement

Slapen in een atelier

in een grensdorp

tussen Maastricht en Luik

Stijlvol overnachten

Logement Rozijntjes, waar normaal net als in het Atelier in Maastricht leren tassen worden ontworpen en vervaardigd, is geschikt voor 2 personen en is gelegen tussen Maastricht en Luik in het Voerense grensdorpje Moelingen.

Oog voor detail en je doet meteen wooninspiratie op voor thuis.

De locatie is goed bereikbaar vanwege de dichtbij gelegen Autoroute du soleil (A2/E25) en ligt op ongeveer 10 autominuten van de twee grote steden.

Het Logement is een voormalige historische koeienstal dat nu als atelier wordt gebruikt. Zo nu en dan bouwen de eigenaren Vincent & Liza het atelier om in een gezellige en sfeervolle slaapplek.

Ontbijt, lunch, borrel

Met plezier regelen we ook het ontbijtje. Of de lunch. Of de borrel. Met aandacht voor mooie ingrediënten en een mooie styling.

Ontbijt is sterk aan te raden, heel gevarieerd met heerlijke French press koffie. Veel aandacht voor detail en kleine attenties.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over ingrediënten en/of prijzen.

Wandelen

Logement Rozijntjes is de ideale plek om de benen te strekken.

Op aanraden van Liza de Bronnenwandeling gelopen met mooie uitzichten. Daarna genoten bij het vuurtje in het atelier. Echt een aanrader als je eens iets anders wil dan de Ardennen.

De Voerstreek, waar het kerkdorp Moelingen onderdeel van uitmaakt, is één groot wandelparadijs. Geniet bijvoorbeeld van de Bronnenwandeling. Deze route voert je langs de typische vakwerkhuisjes en een prachtig graftenlandschap. Of maak een stadswandeling door de nabijgelegen historische steden Aken, Luik of Maastricht.

Logement Rozijntjes

Creatieve workshops

Logement Rozijntjes is eigenlijk een atelier. Een creatieve hotspot dus. Stijlvolle leren tassen, stoere betonnen krukjes of een functionele en elegante cover voor je MacBook. Begin de dag met een workshop van Rozijntjes. Wat ga jij maken?

In combinatie met de gastvrijheid en leuke workshop die we volgden van Rozijntjes, hadden wij een onvergetelijke vakantie.

Wil je meer weten, mail ons en we informeren je graag over de mogelijkheden.

De Ruimte

Bij Logement Rozijntjes: een gezellige huiskamer met een grote tafel en veel stoelen, een comfortabele zithoek, een gezellige bar, een heerlijke en stijlvolle badkamer en een aangename tuin. Wegens de beperkte horeca mogelijkheden, is er een voorziening om een kleine warme maaltijd te kunnen maken.

Het atelier is prachtig ingericht en heel schoon en ruim. En alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Trek in de wintermaanden een extra warme trui aan en vergeet niet je pantoffels mee te nemen. De ruimte is een historische koeienstal en is iets frisser dan een gemiddelde huiskamer. De warme dekens liggen klaar en de kachel zetten we alvast voor jullie aan.

Logement Rozijntjes

Faciliteiten

Naast een heerlijk bed met Belgisch linnen, een gezellige kachel, een rainforest douche en een stijlvol interieur is er ook een geluidsboxje met bluetooth, een koelkast en is er koffie en thee. Onze huisthee is van Blanche Dael uit Maastricht. Onze persoonlijke favoriet? De ‘Droum vaan Mestreech’.

Verder is er natuurlijk ook wifi, maar we zien eigenlijk liever dat jullie genieten van elkaar en jullie omgeving.

Verder: badjassen, porselein en bestek, gratis parkeren en heel veel gezelligheid.

Oh ja, Je sleutel ophalen uit een kluisje met pincode vinden wij zo onpersoonlijk. Eenmaal op locatie, heten we je met plezier hartelijk welkom.

Liza en haar gezin wonen er recht tegenover en zijn dus altijd nabij als er iets is.

Reserveren

Alvast reserveren? Reserveer direct via Airbnb! Of wil je meer weten? Bel of mail met Liza of Victor!

Soms word je verliefd op een interieur. Deze omgetoverde stal is zo een adembenemende ruimte!

Onze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonslogement. Voor een extra gast betaal je een kleine meerprijs.

+31 6 51 42 66 37

info@rozijntjes.nl

 

Adres Logement Rozijntjes

Viséweg 52

B-3790 Moelingen

Glamping Rozijntjes

Stijlvol ingerichte tent in de Voerstreek

Naast ons bestaande Logement Rozijntjes hebben we dit jaar twee nieuwe unieke overnachtingsplekken gerealiseerd. Een authentieke kampeerbeleving.

Terug naar de basis, maar met een gouden randje. Koeien in de nabijheid, omringd door bessenstruiken, een heerlijke grasweide en veel, heel veel wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet en doe inspiratie op in een compleet door Rozijntjes ingerichte en gestylde tent.

Op de grasweide staan slechts 2 tenten die zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Een stijlvolle douche en toilet zijn aanwezig.

Meer info of alvast reserveren?

Stijlvol ingerichte tent tussen Maastricht en Luik

Stijlvol ingerichte tent in de Voerstreek