Atelier tussen Maastricht en Luik

 

Slapen in een atelier

in een grensdorp

tussen Maastricht en Luik

Stijlvol overnachten

Logement Rozijntjes, waar normaal net als in het Atelier in Maastricht leren tassen worden ontworpen en vervaardigd, is geschikt voor 2 personen en is gelegen tussen Maastricht en Luik in het Voerense grensdorpje Moelingen.

Oog voor detail en je doet meteen wooninspiratie op voor thuis.

De locatie is goed bereikbaar vanwege de dichtbij gelegen Autoroute du soleil (A2/E25) en ligt op ongeveer 10 autominuten van de twee grote steden.

Het Logement is een voormalige historische koeienstal dat nu als atelier wordt gebruikt. Zo nu en dan bouwen de eigenaren Liza & Victor het atelier om in een gezellige en sfeervolle slaapplek.

Logement Rozijntjes Voerstreek
Logement Rozijntjes

De Ruimte

Bij Logement Rozijntjes: een gezellige huiskamer met een grote tafel en veel stoelen, een comfortabele zithoek, een gezellige bar, een heerlijke, stijlvolle badkamer en een voorziening om een kleine warme maaltijd te kunnen maken. En tot slot, een aangename tuin.

Het atelier is prachtig ingericht en heel schoon en ruim. En alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Trek in de wintermaanden een extra warme trui aan en vergeet niet je pantoffels mee te nemen. De ruimte is een historische koeienstal en is iets frisser dan een gemiddelde huiskamer. De warme dekens liggen klaar en de kachel zetten we alvast voor jullie aan.

Faciliteiten

Naast een heerlijk bed met Belgisch linnen, een gezellige kachel, een rainforest douche en een stijlvol interieur is er ook een geluidsboxje met bluetooth, een koelkast en is er koffie en thee. Onze huisthee is van Blanche Dael uit Maastricht. Onze persoonlijke favoriet? De ‘Droum vaan Mestreech’.

Verder is er natuurlijk ook wifi, maar we zien eigenlijk liever dat jullie genieten van elkaar en jullie omgeving.

Verder: badjassen, porselein en bestek, gratis parkeren en heel veel gezelligheid.

Oh ja, Je sleutel ophalen uit een kluisje met pincode vinden wij zo onpersoonlijk. Eenmaal op locatie, heten we je met plezier hartelijk welkom.

Liza en haar gezin wonen er recht tegenover en zijn dus altijd nabij als er iets is.

Ontbijt, lunch, borrel

Met plezier regelen we ook het ontbijtje. Of de lunch. Of de borrel. Met aandacht voor mooie ingrediënten en een mooie styling.

Ontbijt is sterk aan te raden, heel gevarieerd met heerlijke French press koffie. Veel aandacht voor detail en kleine attenties.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over ingrediënten en/of prijzen.

Wandelen

Logement Rozijntjes is de ideale plek om de benen te strekken.

Op aanraden van Liza de Bronnenwandeling gelopen met mooie uitzichten. Daarna genoten bij het vuurtje in het atelier. Echt een aanrader als je eens iets anders wil dan de Ardennen.

De Voerstreek, waar het kerkdorp Moelingen onderdeel van uitmaakt, is één groot wandelparadijs. Geniet bijvoorbeeld van de Bronnenwandeling. Deze route voert je langs de typische vakwerkhuisjes en een prachtig graftenlandschap. Of maak een stadswandeling door de nabijgelegen historische steden Aken, Luik of Maastricht.

Logement Rozijntjes

Creatieve workshops

Logement Rozijntjes is eigenlijk een atelier. Een creatieve hotspot dus. Stijlvolle leren tassen, stoere betonnen krukjes of een functionele en elegante cover voor je MacBook. Begin de dag met een workshop van Rozijntjes. Wat ga jij maken?

In combinatie met de gastvrijheid en leuke workshop die we volgden van Rozijntjes, hadden wij een onvergetelijke vakantie.

Wil je meer weten, mail ons en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Om in te pakken

We krijgen vaak de vraag of iets ook te koop is. Het antwoord is….ja!

Het logement van Rozijntjes is gevuld van wat allemaal bij ons in het atelier wordt bedacht of vervaardigd. Een aaneenschakeling van iconische designstukken, vintage, kunst en ontwerpen van eigen hand.

En dus, exclusief voor onze logés, ook om in te pakken en mee naar huis te nemen.

Een interieur dat je gewoon wilt inpakken om mee naar huis te nemen.

Eenmaal op locatie vind je een link naar onze exclusieve webshop.

Logement Rozijntjes
Elisabeth en Victor van der Stouwe

Reserveren

Alvast reserveren? Reserveer direct via Airbnb! Of wil je meer weten? Bel of mail met Liza of Victor!

Soms word je verliefd op een interieur. Deze omgetoverde stal is zo een adembenemende ruimte!

Onze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonslogement. Voor een extra gast betaal je een kleine meerprijs.

+31 6 51 42 66 37

info@rozijntjes.com

 

Adres Logement Rozijntjes

Viséweg 52

B-3790 Moelingen