Glampingtent in Belgische Voerstreek

 

Slapen in een compleet

door Rozijntjes gestylde

en ingerichte 

glampingtent

Stijlvol kamperen

Naast ons bestaande Logement Rozijntjes hebben we twee andere unieke overnachtingsplekken gerealiseerd. Een authentieke kampeerbeleving.

De tenten zijn prachtig ingericht en de bedden liggen fantastisch!

Terug naar de basis, maar met een gouden randje. Koeien in de nabijheid, omringd door bessenstruiken, een heerlijke grasweide en veel, heel veel wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet en doe inspiratie op in een compleet door Rozijntjes ingerichte en gestylde tent.

Op de grasweide staan slechts 2 tenten die zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Een stijlvolle douche en toilet zijn aanwezig.

Glamping Rozijntjes
Glamping Voerstreek

Bereikbaarheid

De idyllische plek is gelegen tussen Maastricht en Luik in het Voerense grensdorpje Moelingen. De locatie is goed bereikbaar vanwege de dichtbij gelegen Autoroute du soleil (A2/E25) en ligt op ongeveer 10 autominuten van de twee grote steden.

Heerlijke en mooie omgeving en genoeg te doen op korte afstanden.

De toegang tot de stijlvolle tenten loopt via een wandelpad tussen de bessenstruiken die in de avonduren is verlicht met sfeerverlichting. Er is een parkeerplek bij de entree.

Hoewel de tenten in een groene omgeving staan, is het geen stiltegebied, maar een agrarisch zone. Zo nu en dan rijden auto’s en landbouwverkeer over de naastgelegen weg.

Faciliteiten

Bij de stijlvolle tent: Twee heerlijke bedden met Belgisch linnen, warme dekens en zachte matrassen, een comfortabele zithoek, een aangename tuin met bbq en een heerlijke en stijlvolle badkamer.

De tenten en sanitaire voorzieningen zijn stijlvol ingericht en heel proper. Alles wat je nodig hebt, is zeker voorzien.

Naast de door Rozijntjes volledig ingerichte en gestylde tent en buitenplaats, is er ook elektra en verlichting, porselein en bestek, een set handdoeken en is er lokaal gebrande koffie en thee.

Wifi is er niet. We zien eigenlijk liever dat jullie genieten van elkaar en onze mooie regio.

Glamping Voerstreek

Ontbijt of weelderige picknick

Met plezier regelen we ook het ontbijtje. Of een weelderige picknick. Of de borrel. Met aandacht voor mooie ingrediënten en een mooie styling.

Het ontbijt iedere ochtend was een traktatie. Dit gold ook voor de rode besjes die we mochten plukken.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over ingrediënten en/of prijzen.

Wandelen

Glampingtent Rozijntjes is de ideale plek om de benen te strekken.

Fietsen richting Limburg, de Maas, Hoge Venen, wandelingen in een prachtige natuur of een city trip naar Maastricht en dit alles dichtbij.

De Voerstreek, waar het kerkdorp Moelingen onderdeel van uitmaakt, is één groot wandelparadijs. Geniet bijvoorbeeld van de Bronnenwandeling. Deze route voert je langs de typische vakwerkhuisjes en een prachtig graftenlandschap. Of maak een stadswandeling door de nabijgelegen historische steden Aken, Luik of Maastricht.

Glamping Rozijntjes
Workshops Rozijntjes

Creatieve workshops

De Glampingtenten van Rozijntjes zijn gelegen in de buurt van ons atelier. Rozijntjes is dus ook een creatieve hotspot. Logés combineren vaak hun verblijf met een workshop in Atelier Rozijntjes in Maastricht. Als logé ontvang je 10% korting.. Wat ga jij maken?

In combinatie met de gastvrijheid en leuke workshop die we volgden van Rozijntjes, hadden wij een onvergetelijke vakantie.

Wil je meer weten, mail ons en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Om in te pakken

We krijgen geregeld de vraag of iets ook te koop is. Het antwoord is….ja!

De logementen van Rozijntjes zijn gevuld van wat allemaal bij ons in het atelier wordt bedacht of vervaardigd. Een aaneenschakeling van iconische designstukken, vintage, kunst en ontwerpen van eigen hand.

En dus, exclusief voor onze logés, ook om in te pakken en mee naar huis te nemen.

Een interieur dat je gewoon wilt inpakken om mee naar huis te nemen.

Eenmaal op locatie vind je een link naar onze exclusieve webshop.

Familie Van der Stouwe

Reserveren

Alvast reserveren? Reserveer direct via Airbnb! Of wil je meer weten? Bel of mail met Elisabeth of Victor!

Stijlvol ingerichte tent tussen Maastricht en Luik

Stijlvol ingerichte tent in de Voerstreek

Warme ontvangst, alles tiptop in orde en volledig zoals omschreven. Je merkt dat er aandacht besteed wordt aan de details.

Adres Glampingtenten Rozijntjes

Viséweg 52

B-3790 Moelingen

+31 6 51 42 66 37

info@rozijntjes.com

 

Oh ja, Je draai vinden aan de hand van informatiebriefjes of toeristische infomappen vinden wij zo onpersoonlijk. Eenmaal op locatie, heten we je met plezier hartelijk welkom en wijzen we je de weg.