Shot Hotspot

Een logement, een atelier

en een woonhuis als

perfecte foto- of filmlocatie

Woonhuis Elisabeth & Victor

Onder andere Het Nieuwsblad en twee keer VT Wonen zijn langs geweest om het woonhuis van Elisabeth, interieurontwerpster van Rozijntjes, te filmen en te fotograferen. Met daarin veel aandacht voor de producten en de creativiteit van Rozijntjes.

Het historische woonhuis met oude suite deuren en een prachtige tegelvloer, die typisch is voor de streek, is gelegen in een grensdorpje tussen het Nederlandse Maastricht en het Belgische Luik en is goed bereikbaar vanwege de dichtbij gelegen Autoroute du soleil (A2/E25).

Rozijntjes als filmlocatie

Logement in Voeren

Het Logement is een voormalige historische koeienstal dat nu als atelier wordt gebruikt. Zo nu en dan bouwen de eigenaren Elisabeth & Victor het atelier om in een gezellige en sfeervolle slaapplek.

Daarnaast wordt het volledig door Rozijntjes ingerichte en gestylde logement geregeld geboekt als foto- of filmlocatie. Zo waren onlangs het Franse modemerk Phil Mode, de Duitse meubeldesigner Pilosoft Studio en VT Wonen TV magazine te gast.

Atelier in Maastricht

Dit is de dagelijkse werkruimte van Rozijntjes in Maastricht. Het Atelier is gevestigd in het voormalige laboratorium van de oude cementfabriek ENCI. Een Rijksmonument en unieke en historische plek dicht bij het centrum. Alles wat Rozijntjes ontwikkelt en maakt is dus Made in Maastricht.

Van binnen ademt de ruimte ambacht en vakmanschap uit. De rollen linnen, prachtige lappen Europees gelooid leer en ambachtelijke machines en gereedschappen in combinatie met het licht dat door de grote oude ramen schijnt, zorgen voor een unieke en fotogenieke locatie.

Foto- en filmlocatie Rozijntjes
Stylist Liza van Atelier Rozijntjes

Stylinghulp nodig?

Met plezier helpen we je een handje in de styling en aankleding van de ruimte of adviseren we mee voor de perfecte foto. We hebben ervaring met het inrichten en stylen van panden en daarnaast kennen we de diverse locaties natuurlijk als geen ander.

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Ontbijt, lunch of borrel

Wil je tijdens de foto- of film shoot helemaal ontzorgd worden? We regelen graag ook het ontbijtje. Of de lunch. Of de borrel. Met aandacht voor mooie ingrediënten en een mooie styling.

Foto- en filmlocatie Rozijntjes

Reserveren

Wil je een van onze locaties graag voor een dag(deel) gebruiken? Of als je nog vragen hebt? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

+31 6 51 42 66 37
info@rozijntjes.nl