Over Rozijntjes

Made in Mestreech.

Ons verhaal

Ooit begonnen met unieke items voor kinderkamertjes en originele geboortekaartjes, maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat.

Ondertussen hebben we een eigen productenlijn met woonaccessoires, tassen en toffe items voor kindjes. Alles is Made in Maastricht. We werken graag met materialen zoals leer en beton.

Daarnaast hebben we een eigen atelier, geven we workshops, hebben we een DIY boek op de markt gebracht en ontwerpen we interieurs.

Eigenlijk is Rozijntjes niet in een alinea te omschrijven, met passie en kwaliteit maken we verschillende unieke en mooie producten.

Atelier Rozijntjes

Al onze producten worden gemaakt in ons eigen atelier. Atelier Rozijntjes dus.

In het atelier zie je hoe wij tassen en (interieur)accessoires ontwerpen én produceren, made in Maastricht. Wij zijn een atelier met aandacht voor onze omgeving, onze klant, ons team en onze toekomst.

Workshops

Maandelijks geven we verschillende workshops. Daarnaast geven we graag workshops voor een vrijgezellenfeestje of een babyshower, een bedrijfsuitje of gewoon een vriendinnenmiddag. 

Wij maken er graag een feestje van. En met de feestdagen geven we speciale feestelijke workshops.

In onze agenda vind je een overzicht van de workshops.

Ook geven we steeds vaker een workshop op locatie. Voor klanten van een winkel bijvoorbeeld. 

Je bent trouwens ook elke week welkom met je eigen ideeën. Ga zelf aan de slag om mooie ‘made-by-me’ producten te ontwerpen, meubeltjes te restylen of lieve cadeautjes te maken. We helpen je erg graag.

Grenzeloos tostibar Maastricht

Interieurdesign

Soms richt Rozijntjes ook een compleet horecapand, huiskamer of keuken in.

Zoals Grenzeloos in Maastricht. Een frisse unieke mix van vintage en modern. Een tostibar anders dan anders, met een originele look. Compleet door ons ingericht met toffe eyecathers van Rozijntjes of van leuke designadresjes.

Eventstyling

Bij Rozijntjes houden we van feestjes. Een bruiloft bijvoorbeeld.

Lange mooi gedekte tafels, veel verse bloemen, mooie kaarsen en gezellige en persoonlijke details. Niet alleen de gasten, maar ook wij zelf worden er heeeeel blij van. 

Illustraties

Illustreren doen we graag. We ontwerpen kaarten en posters. Dit is een klein onderdeel van Rozijntjes, maar met veel plezier illustreren we een geboorte- of trouwkaartje in opdracht.

Wil je meer weten, mail ons en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Webwinkel

Rozijntjes verkoopt online in haar eigen webwinkel en bij verschillende andere (digitale) winkels.

Van brievenbuscadeautjes tot leren tassen en van door Rozijntjes zelf geïllustreerde kaartjes tot kinderschorten. De pakketjes worden mooi verpakt en verstuurd. Sommige producten worden speciaal voor de klant gemaakt en dan hebben we een langere levertijd.