Bedlinnen op maat

Linnen is onmisbaar in elk interieur, vinden wij. En al helemaal in de slaapkamer. In atelier Rozijntjes ontwerpen we bedovertrekken van 100% linnen voor een lange levensduur.

Warm in de winter en koel in de zomer. Met behoud van soepelheid en stijl

In ons logement horen we vaak: “We hebben sinds lange tijd niet meer zoooo lekker geslapen.” Het geheim is dus: 100% gewassen linnen.

 

Warm in de winter en koel in de zomer. Met behoud van soepelheid en stijl. Sterker nog: het bedlinnen wordt zelfs mooier, sterker en zachter met de jaren.

 

Linnen kreukt op een natuurlijke manier en strijken hoeft juist niet. Dat betekent niet dat je dekbed er onverzorgd uitziet. Integendeel, de stof heeft een luxe uitstraling.

bedlinnen wordt zelfs mooier, sterker en zachter met de jaren

De structuur, de nonchalance, de sterkte en de duurzaamheid. Kortom, wij zijn groot fan van linnen. Ons linnen is gemaakt van Europees vlas. Het is de sterkste natuurvezel en daardoor erg slijt- en scheur vast.

 

Vlas is één van de weinige natuurlijke vezels die nog op grote schaal in West-Europa worden verbouwd. En het is een duurzaam product. Voor de productie van linnen wordt minstens 5 keer minder water en energie gebruikt dan bij de productie van andere stoffen. Verder zijn ze biologisch afbreekbaar en recyclebaar en uiteindelijk afbreekbaar in de natuur.

 

We gaan in onze ontwerpstudio graag voor je aan de slag. Neem contact op voor meer informatie over ons verschillende linnen, formaten en kleuren.

 

De levertijd van 100% linnen dekbedovertrekken op maat is ongeveer 4 weken afhankelijk van de voorraad en het type linnen.

Category:
Date: