creative life

Dit jaar staat Rozijntjes weer op……

Creative Life

29, 30 & 31 maart 2019

Werkspoorkathedraal Utrecht

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor ook nog eens genieten bij de hipste en lekkerste foodtrucks…

 

Don’t miss it!

 

Geef je alvast op voor één van de workshops van Rozijntjes.

 

Portemonnee

Portemonee afgewerkt met mooi stiksel. Aan de binnenkant bevinden zich twee insteekvakjes voor pasjes en één groter vak voor briefgeld. In de kleuren zwart, bruin of ecru. Hoogte x Breedte (dichtgevouwen): 8 x 10 cm.

 

Tijdsduur: 1 uur

Tijden:  vrij – zat – zon 10.00 uur, 12.00, 14.00 & 16.00 uur

Kosten: € 20,00

Aanmelden: stuur een mail en geef de gewenste dag en het tijdstip door

 

Make-up etui

Dit etui is stoer en chique tegelijkertijd. In deze workshop teken je het patroon en snijd je het leer heel precies uit. We sluiten af met verschillende sluitingen. Dit model etui is ook heel goed te gebruiken voor pennen, kwastjes en handlettering attributen.

 

Tijdsduur: 1,5 uur

Tijden: vrij – zat – zon 12.00 & 16.00 uur

Kosten: € 50,00

Aanmelden: stuur een mail en geef de gewenste dag en het tijdstip door

 

Gevlochten ceintuur

Modieuze riemen staan dit seizoen centraal. Voltooi je look met een deze gevlochten leren ceintuur. Je maakt de riem zelf in onze workshop in de kleuren zwart, bruin of ecru. Je tekent het patroon en snijdt het leer heel precies uit. Met een speciale handeling zet je dan de goudkleurige gesp vast.

 

Tijdsduur: 1 uur

Tijden: vrij – zat – zon 10.00 & 14.00 uur

Kosten: € 30,00

Aanmelden: stuur een mail en geef de gewenste dag en het tijdstip door

 

 

LET OP!

Je kan alleen meedoen aan deze workshop als je kaartjes hebt voor Creative Life. Deze zijn te koop via www.creativelife.nl.

Date: