Exclusief voor Ülsje Handcrafted Glasses

We hebben het hier niet over zomaar brillen, maar met de hand op maat gemaakte exemplaren voor liefhebbers van over de hele wereld. Onder andere Céline Dion, Marc Jacobs en topmodel Farnoush Hamidian zijn groot fan en wisten de handgemaakte brillen van Ülsje al te vinden. Ontwerpstudio Rozijntjes uit Maastricht ontwierp een bijpassend brillenkoker. Exclusief en met de hand gemaakt.

 

Topontwerper en eigenaar Leo Vanweersch vond bij Rozijntjes een ideale match. “De manier van leven en werken van Elisabeth en Victor van Atelier Rozijntjes sprak mij aan. Een leven vol passie voor vakmanschap, schoonheid, exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid. Onze gedeelde verantwoordelijke kijk op de wereld en de toekomst gaf meteen een klik.”

 

Elisabeth van Atelier Rozijntjes vult aan: “Geen massaproductie, maar gelimiteerde aantallen én maatwerk. Samen met andere merken en personen willen we een tegenkracht zijn in een tijd waarin alles meer, sneller, goedkoper en makkelijker moet.”

De manier van leven van Elisabeth en Victor van Atelier Rozijntjes sprak mij aan. Vol passie voor vakmanschap, schoonheid, exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Inmiddels is de samenwerking uitgebreid en wordt er in de ontwerpstudio van Rozijntjes gewerkt aan meerdere ontwerpen voor de brillen van Ülsje Handcrafted Glasses.

 

Fotografie: Hugo Thomassen

Category:
Date: