Officieel VIP partner Ironman Triathlon

Ontwerpstudio Rozijntjes is officieel de VIP partner van Ironman Nederland. De komende jaren zijn we verantwoordelijk voor het programma van de VIP-gasten, het interieur van de hospitality locaties en de catering tijdens de triathlonwedstrijden in Maastricht én in het Noord-Hollandse Hoorn. In Maastricht verzorgen we ook de catering voor ruim 3.000 atleten. Het werken met lokale producten, ingrediënten en leveranciers staat zowel bij Rozijntjes als bij Ironman centraal.

 

Rob Frambach, wedstrijddirecteur van Ironman Nederland, vindt de lokale en duurzame insteek van Rozijntjes perfect passen bij de uitstraling van zijn topsportevenementen.

 

Je wilt voor deze evenementen een partner met een verantwoordelijke kijk op de wereld en de toekomst, maar ook een merk dat kijkt naar schoonheid, beleving en uitstraling. Met Rozijntjes hebben we de match gevonden.

– Wedstrijddirecteur Ironman Nederland, Rob Frambach –

 

Dit jaar is Rozijntjes aanwezig tijdens de Ironman weekenden in Hoorn op 25 en 26 juni en in Maastricht op 6 en 7 augustus. Ironman organiseert wereldwijd triathlonwedstrijden met verschillende afstanden voor jong en oud en voor getrainde en ongetrainde atleten. Maar Ironman staat vooral bekend om de wedstrijden met extreem lange afstanden. Zo wordt in Maastricht 3,8 kilometer gezwommen in de Maas, 180 kilometer gefietst door het Limburgse Heuvelland en 42,2 kilometer hardgelopen door het historische stadscentrum. Een sportspektakel voor zowel deelnemer als publiek.

 

Ons verlangen is om passie voor ambacht, vakmanschap en creativiteit over te brengen op anderen. We zijn super enthousiast dat we deze passie kunnen delen tijdens de wereldberoemde triathlonevenementen van Ironman.

– Ontwerpster en eigenaar Liza –

 

Bedrijven die benieuwd zijn in het hospitality aanbod, kunnen contact opnemen via +31 6 51 42 66 37 of info@rozijntjes.nl.

Category:
Date: