Linnen Proefpakket voor bedrijven

Graag laten we je kennismaken met onze ontwerpen en materialen. Bedacht en handgemaakt in ons atelier. Altijd met een goed verhaal. Proef. Voel. Ontdek. Bestel vandaag nog een Linnen Proefpakket.

 

Gun jouw gasten Rozijntjes

Een puur linnen servet of tafellaken maakt een bijzondere en stijlvolle tafelbeleving compleet. Gun je gasten een 100% linnen badhanddoek na hun warme douche of schuimbad. Al onze ontwerpen worden met de grootst mogelijke aandacht ontworpen en handgemaakt in onze kleinschalige ontwerpstudio dat met name gespecialiseerd is in duurzaam linnen en ecologisch leer. We denken ook graag met jullie mee om de mooiste en beste maatwerkontwerpen te realiseren.

 

Een goed verhaal
Rozijntjes maakt de wereld graag een beetje mooier. Mooi met minder, dat vat het samen. Onze tijdloze ontwerpen worden gemaakt van materialen waarvan we de herkomst kennen. We blijven altijd dicht bij huis. We kiezen voor neutrale kleuren zodat de ontwerpen altijd een geheel vormen met het interieur.

 

Linnen maakt dankbaar gebruik van de tijd en wordt mooier, zachter en sterker door het gebruik en de jaren heen 

 

Probeer. Voel. Ontdek.

Probeer het zelf. Bestel ons linnen proefpakket. Gebruik het en was het keer op keer. Ontdek hoe het natuurlijke materiaal steeds meer een eigen karakter krijgt.

 

Wil je meer weten? Ben je op zoek naar maatwerk? We komen graag langs. Merci!

 

Warme groet,

Elisabeth & Victor

 

Category:
Date: