Rozijntjes zoekt stagiair

Wie? Rozijntjes. Wat? Ontwerpstudio, logies, webwinkel, stijladvies, interieurinrichting, events en workshopadres. Waar? In de prachtige regio Maastricht.

 

We zijn altijd aan het experimenteren en vinden het proces net zo leuk als het eindresultaat. Daarnaast genieten we intens van de materialen, bijvoorbeeld leer en linnen, waar we in ons atelier mee werken. Goed en eerlijk leer wordt áltijd mooier door de jaren en het gebruik heen. En… we maken alles met de hand.

 

We houden van mooier met minder. Dit passen we toe in onze mooie handgemaakte ontwerpen, stijlvolle logementen, betekenisvolle workshops, feestjes, stijladvies en in ons dagelijks leven. Hoe kunnen wij de wereld van morgen een stukje mooier maken?

 

 

Allround meeloop stagiair(e) met neusje voor mooie ontwerpen en interieurs

 

Met mogelijkheid voor afbakende stage-opdracht

 

 

We zijn ook erg druk om Rozijntjes beter, praktischer en mooier te maken. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Dus zoeken we een hele hele hele goede stagiair(e) en wel zo snel als mogelijk voor ongeveer 5 a 6 maanden. De stage die we aanbieden is een allround meeloopstage. Je werkt aan werkelijk álles wat we bij Rozijntjes doen mee, inclusief een eigen ‘project’ die je binnen de stage af kunt ronden.

 

 

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken vooral iemand die enthousiast is, met liefde voor ambacht en met een neusje voor styling en mooie ontwerpen en interieurs. En we zoeken iemand die secuur is, netjes werkt en zich in handgemaakt design wil verdiepen. Mogelijke afgebakende stage-opdrachten kunnen zijn: het ontwikkelen van een nieuw ontwerp, een ontwerp wegzetten via winkels en online, het schetsen, uitwerken en restylen van een ruimte., het ontwikkelen, vermarkten en geven van een nieuwe workshop.

 

 

Wat kun jij verwachten?

  • Je hebt 5 a 6 maanden de tijd (werktijden gaan in overleg – we houden er zelf ook van om weekend te vieren of een middag de hort op te gaan)
  • Je helpt mee aan de totstandkoming van (nieuwe) ontwerpen
  • Je werkt met 2 ervaren begeleiders en bent volwaardig lid van het team
  • Je krijgt een plekje in ons atelier in een prachtig oud klooster in de regio Maastricht
  • Je helpt mee met het onderhouden van de digitale kanalen
  • Je mag events bijwonen waar wij de styling voor verzorgen
  • Je krijgt heel veel eigen verantwoordelijkheden
  • En de rest bespreken we later.

 

Mail naar info@rozijntjes.nl en vertel ons hoe enthousiast je bent.

Date: