Linnen proefpakket

Proef. Voel. Ontdek.

Proefpakket

Duurzame badlakens van 100% linnen

Kwalitatieve linnen servetten op een stijlvol gedekte tafel

De mooiste handgemaakte keukendoeken van Europees linnen

Graag laten we je via het Rozijntjes linnen proefpakket kennismaken met onze ontwerpen en materialen. Bedacht, ontwikkeld en handgemaakt in ons atelier in Maastricht. Altijd met een goed verhaal.

Rozijntjes linnen proefpakket
100% Linnen Rozijntjes

Handmade in Maastricht

Atelier Rozijntjes is gevestigd in Maastricht in een historisch en voormalig klooster. Al onze ontwerpen zijn dus Made in Maastricht. We zijn intens trots op Maastricht, een stad met historie in de maakindustrie.

Maastricht telt veel ondernemingen waar creativiteit en voortdurende vernieuwing in het DNA zitten. De creatieve maakindustrie zit dus diep verankerd in de Maastrichtse economie en samenleving. Wij zijn trots dat ons atelier hier een bijdrage aan mag leveren.

Linnen maakt dankbaar gebruik van de tijd en wordt mooier door het gebruik en de jaren heen

Ontwerpen

Elk ontwerp van Rozijntjes is uniek en volledig in het eigen atelier ontwikkeld. We werken daarom met gelimiteerde aantallen én maatwerk. Graag bespreken we ook jouw wensen en onze mogelijkheden om te komen tot perfect passende ontwerpen van de hoogste kwaliteit.

Nieuwsgierig naar waar we nu aan werken? Neem dan gerust een kijkje in onze winkel.

100% Linnen Rozijntjes
100% Linnen Rozijntjes

Vragenlijst

Heb je ons proefpakket ontvangen? Of nog beter, heb je onze linnen geproefd, gevoeld en ontdekt?

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring en mening. Met het beantwoorden van enkele vragen help je ons verder te groeien als atelier. Vul het antwoord in dat het beste jouw mening weergeeft, aan het einde is er ruimte voor opmerkingen.

Beloofd: We nemen niet ongevraagd contact op naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst.

Een dikke Merci!

+31 65 142 6637