Styling & Events

Mooier met minder

Interieurdesign

Rozijntjes geeft interieuradvies of richt een compleet horecapand, huiskamer, keuken of zelfs glampingtent in.

Met oog voor details, creëert Rozijntjes sfeervolle ruimtes vol rust en er wordt continu gebruik gemaakt van contrast. Contrast, combineren en ‘mooier met minder’ zijn de woorden die van toepassing zijn. Strakke designlijnen vs comfortabel. Eigentijds vs tijdloos, vintage vs nieuw, strak en ietwat kil beton versus warm hout, Scandinavisch vs Mediterraans, nonchalant linnen vs strak design, stug leer vs kwetsbaar zijde, zwart vs wit.

Wist je trouwens dat het interieur van Elisabeth & Victor ook in VT Wonen en Het Nieuwsblad heeft gestaan?

Interieurdesign Rozijntjes
Eventstyling Rozijntjes

Eventstyling

Bij Rozijntjes houden we van feestjes. Van bruiloft tot stijlvolle VIP-locaties bij topsport evenementen.

Lange mooi gedekte tafels, lokale- en seizoens ingrediënten, veel verse bloemen, mooie kaarsen en persoonlijke details. Niet alleen de gasten, maar ook wij zelf worden daar heel blij van.

We begeven ons inmiddels ook in de sportwereld. Zo is Rozijntjes officieel VIP partner van Ironman Nederland.  We zijn verantwoordelijk voor het programma van de VIP-gasten, het interieur van de hospitality locaties en de catering tijdens de triathlonwedstrijden in Maastricht én in het Noord-Hollandse Hoorn. In Maastricht verzorgen we ook de catering voor ruim 3.000 atleten. Het werken met lokale producten, ingrediënten en leveranciers staat zowel bij Rozijntjes als bij Ironman centraal.

Het werken met lokale producten, ingrediënten en leveranciers staat bij Rozijntjes centraal