Styling & Events

Mooier met minder

Interieurdesign

Soms richt Rozijntjes ook een compleet horecapand, huiskamer, keuken of zelfs glamping tent in.

Zoals Grenzeloos in Maastricht. Een frisse unieke mix van vintage en hedendaags design. Een tostibar anders dan anders, met een originele look. Compleet door ons ingericht met toffe eyecathers van Rozijntjes of van leuke designadresjes.

Of ons eigen Logement Rozijntjes. Wist je trouwens dat het huis van designer en eigenaar van Rozijntjes, Liza, ook in VT Wonen heeft gestaan?

Interieurdesign Rozijntjes
Eventstyling Rozijntjes

Eventstyling

Bij Rozijntjes houden we van feestjes. Een bruiloft bijvoorbeeld.

Lange mooi gedekte tafels, veel verse bloemen, mooie kaarsen en gezellige en persoonlijke details. Niet alleen de gasten, maar ook wij zelf worden er heeeeel blij van.

We begeven ons inmiddels ook in de sportwereld. Zo is Rozijntjes officieel VIP partner van Ironman Nederland.  We zijn verantwoordelijk voor het programma van de VIP-gasten, het interieur van de hospitality locaties en de catering tijdens de triathlonwedstrijden in Maastricht én in het Noord-Hollandse Hoorn. In Maastricht verzorgen we ook de catering voor ruim 3.000 atleten. Het werken met lokale producten, ingrediënten en leveranciers staat zowel bij Rozijntjes als bij Ironman centraal.

Het werken met lokale producten, ingrediënten en leveranciers staat bij Rozijntjes centraal