Workshop Stijlvolle Paastafel

Workshop Stijlvolle Paastafel

Workshop Stijlvolle Paastafel

Voor je het weet is het Pasen. Alle reden om alvast met deze workshop na te denken over een Stijlvolle Paastafel voor het ontbijt of de brunch. Met het mooiste servies, sfeervol tafellaken en uiteraard feestelijke decoratie. Stylist Elisabeth van Rozijntjes geeft je tips, uitleg en inspiratie over hoe het extra gezellig wordt met een mooi aangeklede tafel. Tijdens deze eenmalige paasworkshop, voor maximaal 10 personen, steek je vooral ook je handen uit eigen mouwen en dek je alvast je eigen allermooiste feesttafel.

Ons verlangen is om passie voor ambacht, vakmanschap en creativiteit over te brengen op anderen

 

Feestelijke onderwerpen tijdens de workshop

  • De basis: tafellinnen. Welk linnen, maar ook welke kleuren, patronen en texturen geven een feestelijke touch. Welk thema? Welke bewegingsruimte moet ik voor elke gast rekenen?
  • Mixen & matchen: krijg meer lef door verschillende borden en glazen met elkaar te mixen en te matchen.
  • Kaarsen: mogen uiteraard niet ontbreken. Maar gebruik je lange, korte, dikke of smalle kaarsen of juist kleine theelichtjes?
  • Accessoires, decoratie, groen/bloemen: sfeerbepalend en extra feestelijk. Maar welke én waar leg je ze precies?
  • Persoonlijk: maak het tafelen onvergetelijk met een intieme afwerking. Niets leuker dan dat je gasten zich welkom voelen aan jouw uitbundig gedekte tafel.
  • Etiquette: hoe ziet het ook alweer? De juiste plek en volgorde van bestek en glazen. Welk drankje in welk glaasje?
  • Trends & design: uit eigen kast, kringloop of webshop? Ontvang nuttige tips van onze stylist!
  • Perfecte foto: en tot slot! Hoe maak je de perfecte foto van je jaloersmakende perfecte gestylde paastafel?

Aan de slag!

Na afloop van de workshop zijn er ontwerpen te koop die je thuis helpen de perfecte tafel te stylen. Items die bij ons in het atelier worden bedacht of vervaardigd. Een aaneenschakeling van vintage en ontwerpen van eigen hand.

De paasworkshop, die natuurlijk eindigt met een borrel, duurt ongeveer 3 uur. Start: zaterdagmiddag 1 april, 14.00 uur.

De workshop is eenmalig. En er is plek voor maximaal 10 personen, zodat er voldoende tijd is voor vragen en begeleiding.

Een workshop als teambuilding? Op zoek naar creatieve ideeën als vergaderbreak? Of nog op zoek naar een afsluiter van een bedrijfsuitje? Atelier Rozijntjes geeft ook workshops op locatie.

 

Ons atelier is gevestigd in een voormalig laboratorium van een oude cementfabriek (beter bekend als ENCI)  in Maastricht. Het is ook de toegangspoort naar een prachtig natuurgebied.  Vanuit Atelier Rozijntjes is het ook heerlijk wandelen door het bos, langs groeves en over de Limburgse heuvels met prachtige uitzichten over de historische stad Maastricht.

Wil je nog langer blijven? Kijk of Logement Rozijntjes nog beschikbaar is.

Deelnemen

Ja, ik wil deelnemen aan Workshop Stijlvolle Paastafel á € 79,00 p.p.